Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Σχετικά με τη μοτοπορεία του Σαββάτου (19/11)

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η μοτοπορεία των λαϊκών συνελεύσεων δυτικών προαστίων ενάντια στα χαράτσια. Οι λαϊκές συνελεύσεις Περιστερίου, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Αγίων Αναργύρων συναντηθήκαμε λίγο μετά τις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων απ όπου και ξεκίνησε η μοτοπορεία με αυτοκίνητα και δίκυκλα κάθε είδους.
Η μοτοπορεία πέρασε από τους κεντρικούς δρόμους των Αγίων Αναργύρων, των Λιοσίων, του Περιστερίου, του Χαϊδαρίου, της Αγίας Βαρβάρας και κατέληξε στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω. Η απήχηση στον κόσμο των γειτονιών, στα σημεία που περνούσε η μοτοπορεία ήταν θετική. Οι κάτοικοι των δυτικών προαστίων επιδοκίμασαν την προσπάθεια των λαϊκών συνελεύσεων.
Νωρίτερα, η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου στην προσυγκέντρωση της στην πλατεία Δημαρχείου ανήρτησε πανό και προπαγάνδισε με αφίσες και συνθήματα τη μοτοπορεία καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια ενάντια στα χαράτσια και τις εισφορές που μας έχουν επιβάλλει.
Όπως έχει ήδη αποφασιστεί οι λαϊκές συνελεύσεις των Δυτικών προαστίων καλούν σε συνάντηση την Τρίτη 22/11 στις 6.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Αθήνας για την συνδιαμόρφωση μελλοντικών κοινών δράσεων και κινητοποιήσεων.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας - Λαϊκές συνελεύσεις παντού

*επίσης για τη μοτοπορεία μπορείτε να διαβάσετε και στα ιστολόγια των λαϊκών συνελεύσεων Αιγάλεω και Χαϊδαρίου: εδώ και εδώ