Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ


 
ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ


Οι εχθροί του λαού ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ, κράτος και κεφάλαιο με τις κυβερνήσεις της εκμετάλλευσης, της υποδούλωσης και της τρομοκρατίας επέβαλαν το δεύτερο μνημόνιο και τη δανειακήσύμβαση με στόχο την ισοπέδωση των ζωών μας. Οι διαχειριστές  της εξουσίαςπιστοί  στιςεντολές των τραπεζιτών, δανειστών και των αφεντικών με υποχείριά  τους τα ΜΜΕ, τρομοκρατούν το λαό για να υπερασπιστούν την τάξη τους.

Το νέο μνημόνιο σηματοδοτεί την οικονομική και κοινωνική κατάργηση κατακτήσεων ενός ολόκληρουαιώνα. Μισθοί πείνας, καλπάζουσα ανεργία, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, μαζικές απολύσειςσε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, περικοπές επιδομάτωνανεργίας και κοινωνικής πρόνοιας, περικοπές όλων των συντάξεων, διάλυση των κοινωνικών αγαθών, υγείας, παιδείας, συγκοινωνίας, ενέργειας, ασφαλιστικών ταμείων, κλείσιμοεργατικής εστίαςκαι κατοικίας.

Στις  12  Φλεβάρη  που οι κυρίαρχοι  υπέγραφαν  την καταδίκη  μας, το κράτοςμε τις δυνάμεις καταστολής  και με στρατιωτικό εξοπλισμό, επιτέθηκε με προληπτικέςσυλλήψεις αγωνιστών από τα σπίτια τους και με τη συνεργασία των ΜΜΕ τρομοκρατούσαν, απαξιώνοντας τον όγκο της συγκέντρωσης, προβάλλοντας τις συνέπειες της χρεωκοπίας, με σκοπό να αποτρέψουν τον κόσμο να διαδηλώσει και να παραμείνει στο δρόμο. Η δολοφονική επίθεσημε το χημικό πόλεμο,  τις ομάδες  ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ,  (τους  ξυλοδαρμούς,  ευθείες  βολές δακρυγόνων  και πέτρες  σε διαδηλωτές),  τις δεκάδες συλλήψεις και τραυματίες, δε φόβισαν, αλλά εξόργισαν τον κόσμο, που με αποφασιστικότητα διαδήλωνε μέχρι αργά τη νύχτα τόσο στην Αθήναόσο και την υπόλοιπηΕλλάδα. Εκατοντάδες χιλιάδες λαού βγήκαν στους δρόμους αντιστάθηκαν, συγκρούστηκαν και τους ακύρωσαν στη συνείδησή τους, στέλνοντας το μήνυμα του αγώνα κόντρα στο φόβο και την υποταγή.

Απέναντι στον εκβιασμό, «χρεωκοπία ή σωτηρία» εμείς απαντάμετα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Στην πραγματικότητα, η δική τους σωτηρία προϋποθέτει τη δική μας εξαθλίωση. Στην τρομοκρατία κράτους και ΜΜΕ για υλικέςκαταστροφές από οργισμένους διαδηλωτές, εμείς απαντάμε ότι τρομοκρατία είναι να ψάχνεις για δουλειά. Στην υποδούλωση και την εξαθλίωση εμείς απαντάμεμε συλλογικούς αυτοοργανωμένους αγώνες.

Κράτος και κεφάλαιο  μαςκήρυξαν τον πόλεμογια να καρπωθούν τον πλούτο που παράγουμε και που μας ανήκει. Έφθασε η ώρα να τους πολεμήσουμε με απεργίες διαρκείας, καταλήψεις και αυτοδιαχείριση  στους χώρους δουλειάς, κέντρα αγώνα, συνελεύσεις σε κάθε γειτονιά,σχολείο και πανεπιστήμιο. Με όπλο μας την αλληλεγγύη αντιστεκόμαστε σε ό,τι μας κατατρώειτη ζωή, χτίζοντας δομές για τις ανάγκες μας.


Άμεση απελευθέρωση του Παναγιώτη Κ. μέλουςτης Ανοιχτής Συνέλευσης
Κατοίκων Αγ. Παρασκευής καθώς και όλων των συλληφθέντων.

Να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες από τους αγωνιστές που διώκονται.

Καταγγέλλουμε τη δημόσια διαπόμπευση αγωνιστών και την προτροπή της κοινωνίας για χαφιεδισμό.

Τρομοκράτες είναι το κράτος, οι πραιτοριανοί του και ταΜΜΕ,
που δολοφονούν και εξαθλιώνουν το μέλλον μας.


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ,
Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΙΣΟΤΗΤΑ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 
Ανοιχτή Λαϊκή ΣυνέλευσηΠεριστερίου
sineleusiperisteri.blogspot.com      
τηλ. επικοινωνίας: 6980842142