Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ



ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
Ο κοινωνικός και οικονομικός πόλεμος που μας έχουν κηρύξει ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ, κράτος και κεφάλαιο με τις κυβερνήσεις της εκμετάλλευσης, οξύνεται με την πιο βάρβαρη επίθεση στη ζωή μας, καταργώντας κατακτήσεις ολόκληρου αιώνα. Μαζικές απολύσεις, καλπάζουσα ανεργία, μειώσεις μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων εργασίας, ολοκληρωτική διάλυση στο χώρο της υγείας, της παιδείας, χαράτσια σε κάθε κοινωνικό αγαθό, καταστολή και τρομοκρατία σε κάθε μας αντίσταση, στους χώρους δουλειάς, γειτονιές, σχολειά.

Απέναντι σ΄αυτόν τον πόλεμο, ο μόνος δρόμος που έχουμε να διαλέξουμε, είναι ο δύσκολος και όμορφος δρόμος του δίκιου, της αντίστασης και της αυτοοργάνωσης.

Απαντάμε με ακηδεμόνευτους αγώνες, στηριγμένους στις δικές μας αποφάσεις και ανάγκες, χωρίς πουλημένους εργατοπατέρες και ειδικούς εκπροσώπους. Με απεργίες διαρκείας, διαδηλώσεις, καταλήψεις σε χώρους δουλειάς, σε δημόσια κτήρια, με συνελεύσεις και εστίες αντίστασης σε κάθε γειτονιά. Να παλέψουμε για τον κοινωνικό πλούτο που μας κλέβουν τόσα χρόνια, για ό,τι μας ανήκει. Για μια κοινωνία ελευθερίας, ισότητας, αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης. Ο μόνος αγώνας που χάθηκε είναι αυτός που δε δόθηκε ποτέ.

Να συλλογικοποιήσουμε τις αντιστάσεις μας αυτοοργανωμένα ενάντια στη φτώχεια, το φόβο και την ανεργία.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σάββατο 11 Φλεβάρη
προσυγκέντρωση στην πλατεία Κοραή,

στις 11:00 πμ και πορεία στο Σύνταγμα.


Κυριακή 12 Φλεβάρη
προσυγκέντρωση στο μετρό του Αγ. Αντώνη, στις 5:00 μμ

για να πάμε στη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
sineleusiperisteri.blogspot.com
τηλ. επικοινωνίας 6980842142