Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ




Πέμπτη 20-10 στις 9:30 π.μ. προσυγκέντρωση στον Αγ. Αντώνη.
Όλοι στην απεργία στο Σύνταγμα

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ;

Η επίθεση που δεχόμαστε σήμερα είναι πιο βάρβαρη από ποτέ. Κυβέρνηση, ΕΕ, ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα, ΔΝΤ, κράτος, ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, εδώ και καιρό μας έχουν κηρύξει κοινωνικό και οικο-νομικό πόλεμο, εξωθώντας όλο και μεγαλύτερα κομμάτια της κοινω-νίας στο περιθώριο και την εξαθλίωση. Δεν πρόκειται να σταματήσουν από μόνοι τους. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ για να τους σταματήσουμε!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

19 ΟΚΤΩΒΡΗ, στο ΜΟΥΣΕΙΟ, στις 11π.μ.

20 ΟΚΤΩΒΡΗ, στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, στις 9 π.μ.

Προσυγκέντρωση:

Τετάρτη 19 Οκτώβρη, πλατεία δημαρχείου, 10 π.μ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ



Η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Περιστερίου συμμετέχει στη 48ωρη απεργία 19&20 Οκτώβρη στο μουσείο με προσυγκέντρωση στην πλατεία δημαρχείου.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης του κόσμου για την 48ωρη απεργία
καταλήξαμε μια σειρά από δράσεις με εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, υπηρεσίες και αγορές, όπου καλούμε τη γειτονιά, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους μετανάστες και τον καθέναν απο εμάς, που η ζωή του διαλύεται στη μέγγενη της καταπίεσης, να αντισταθεί στο φόβο, τον ατομικισμό, την εκμετάλλευση, την κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία και να βγούμε όλοι μαζί στους δρόμους.

Σάββατο 15-10 στις 10:00 πμ συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία δημαρχείου για εξόρμηση σε χώρους δουλειάς και σε λαϊκές αγορές

Κυριακή 16-10 στις 5:30 μμ συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία δημαρχείου για να ξεκινήσει μοτοπορεία σε κεντρικές πλατείες με stencil και πανό που θα καλούν στην απεργία.
Στις 8:00 μμ συγκεντρωνόμαστε στη συνέλευση γειτονιών στο Σύνταγμα για την καλύτερη προετοιμασία μας για την ημέρα της απεργίας.

Δευτέρα 17-10 στις 10:00 πμ συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία δημαρχείου για να κατευθυνθούμε σε ΔΕΗ και ΟΑΕΔ.
Στις 6:30 μμ συμμετέχουμε στη συνέλευση των δυτικών γειτονιών στο μετρό του Αιγάλεω για συντοσιμό κοινών δράσεων απέναντι στα χαράτσια.
Στις 8:00 μμ ανοιχτή λαϊκή συνέλευση στην πλατεία δημαρχείου.


Τρίτη 18-10 ραντεβού στις 5:00 μμ στην πλατεία δημαρχείου για να μοιράσουμε τα κείμενα σε χώρους δουλειάς και να προπαγανδίσουμε την απεργία σε γειτονιές του Περιστερίου με ντουντούκα.

Τετάρτη 19-10 στις 7:30 πμ συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία δημαρχείου για να παρέμβουμε με δράση σε χώρο δουλειάς.
Στις 10:00 πμ προσυγκέντρωση στην πλατεία δημαρχείου με κατεύθυνση το μετρό του αγίου Αντωνίου για να καταλήξουμε στο μουσείο για να συμμετέχουμε στην πορεία στο μουσείο στις 11:00 πμ.
Το απόγευμα στις 6:00 μμ μετά την πορεία συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία δημαρχείου για μια έκτακτη συνέλευση προκειμένου να οργανωθούν επιτόπου δράσεις στην πόλη και να γίνει μια ενημέρωση για τα γεγονότα
.