Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ



Η αστική δημοκρατία τους, καταστρέφει και λεηλατεί τις ζωές μας. Η μεγαλύτερη αυταπάτη που μας έχει δώσει το καπιταλιστικό σύστημα είναι ότι με τις εκλογές και την ανάθεση σε ειδικούς «σωτήρες» (εργατοπατέρες, δημάρχους, βουλευτές, υπουργούς, ευρωβουλευτές και κάθε λογής εκπροσώπους του κεφαλαίου και των αφεντικών) επιλύονται τα προβλήματά μας.
Απέχουμε από το εκλογικό πανηγύρι που εγκλωβίζει συνειδήσεις σε εμάς τους «από κάτω», που ενώ βιώνουμε στο πετσί μας την ιδεολογική, πολιτική και οικονομική τρομοκρατία των καπιτα-ληστών, την εκμετάλλευση, την ανεργία, τη φτώχεια, το ρατσισμό και το φασισμό, αφήνουμε τις ζωές μας στα χέρια τους!
Η συνειδητή αποχή από την εκλογική (αυτ)απάτη και οι κοινωνικοί - ταξικοί αγώνες είναι πράξεις πολιτικής ανυπακοής, στάσης ζωής και απονομιμοποίησης των κυρίαρχων να διαιωνίζουν και να ανακυκλώνουν την εξουσία τους. Είναι ο μόνος δρόμος για να γκρεμίσουμε το σύστημα του φόβου, της υποταγής και της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.
Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Δημιουργούμε αυτοοργανωμένα, αδιαμεσολάβητα, αντιιεραρχικά, συλλογικά εγχειρήματα, κοινότητες αγώνα και αλληλεγγύης στις γειτονιές μας, τα σχολεία και τους χώρους δουλειάς. Αγωνιζόμαστε με βάση τις συλλογικές μας ανάγκες για μια κοινωνία ισότητας, ελευθερίας και αλληλεγγύης χωρίς διακρίσεις, ταξικούς ή άλλους επίπλαστους διαχωρισμούς.
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ